Ajuntament de Sant Joan de Moro

Activitats

Activitats Culturals

Viu l'Estiu: VI Festival de Teatre a l'Aire Lliure

 

Va sorgir, l'any 2001, com una necessitat oferir alternatives culturals, d'oci i temps lliure, durant el període estival, a tots els veïns del municipi. Es tracta d'un esdeveniment que servix, a més, com a reclam turístic i vol convertir-se en un referent dins d'este tipus de festivals, que cada vegada més es van refermant a nivell comarcal i provincial. Així doncs, des de fa cinc anys, tots els dijous del mes de juliol, en la plaça de l'Ajuntament, es pot disfrutar d'un espectacle teatral, dirigit a un públic familiar de totes les edats. Esta oferta es completa amb la projecció de cine a l'aire lliure, els divendres del mes d'agost. Al llarg d'estos anys, el festival s'ha anat consolidant i l'afluència de públic s'ha anat incrementant notablement. No sols acudixen els veïns del municipi, sinó que les representacions reunixen gents de diferents municipis veïns al nostre. Açò ens obliga a esforçar-nos cada vegada més, i buscar companyies teatrals de major qualitat. Tot un repte, ja que el nostre pressupost, per les característiques de Sant Joan de Moró, és limitat per a desenrotllar esdeveniments d'esta naturalesa. Un any més rebem de nou i amb molta il·lusió, la celebració de Viu l'estiu: Festival de Teatre a l'aire lliure, continuant així la labor que comencem ja fa sis anys i que té molt bona resposta per part de la gent. Així doncs, tots els dijous del mes de juliol a les 20:00 h. De la vesprada a la Plaça de l'Ajuntament podrem disfrutar d'un espectacle diferent. veure agenda

Cine d'Estiu

Per sext any consecutiu els divendres nit tots els més cinèfils de Sant Joan de Moró tenen una cita amb la programació de cine que els oferim este mes d'agost. Es tracta d'una alternativa per a les nits d'estiu dels divendres i està destinat per a tot tipus de públic familiar. Lloc: Plaça de l'Ajuntament. Hora: 22:00 hores.

Activitats Esportives

L'esport es pot viure en les nostres terres de forma molt distinta, però amb un denominador comú com és la naturalesa. A més del poliesportiu municipal, el qual oferix grans possibilitats en esports com ara: natació, futbol, tenis, frontó, bàsquet, etc., la nostra comunitat, oferix altres activitats alternatives de gran interés i auge, entre elles cal destacar: el senderisme amb itineraris diversos, els quals permeten al caminant endinsar-se en l'interior d'un món de camins i senderes, donant sorpreses en cada racó del seu camí. Un altre esport que licitació amb força per a amants de la velocitat, el risc i l'esforç, és el mountain byke. La nostra geografia muntanyosa i plena de camins rurals és un marc ideal per a grans aventures sense riscos de sorpreses desagradables. L'esportista pot explorar i buscar les seues rutes preferides amb infinitat de variants en el recorregut, açò unit a les diverses fonts que jalonen el recorregut, fa que després d'una forta emoció es puga disfrutar d'un merescut descans. Tot açò unit a la proximitat del nostre municipi amb la capital de la província que facilita una comunicació fluida i ràpida. L'esport de caça es convertix en una altra activitat amb gran expansió. Amb un vedat de caça extens en el qual abunden les espècies com: la perdiu, el torcaz, la tórtora etc. El caçador pot disfrutar d'espais amplis i de gran abundància. Totes estes i moltes més activitats s'oferixen en la nostra comunitat sempre davall l'hospitalitat i amabilitat de les nostres gents.

Curs de natació

L'ajuntament ha organitzat, com ve fent tots els anys, un Curs de Natació en la Piscina Municipal. Es poden inscriure, en les oficines de l'Ajuntament, tots els interessats a partir de 4 anys d'edat. La duració és d'un mes, de l'1 al 31 de juliol.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal